یک نقشه سایت XML چیست و چرا باید آن را داشته باشید؟
یک نقشه سایت XML خوب به عنوان نقشه راه وب سایت شما عمل می کند که گوگل را به تمام صفحات مهم شما هدایت می کند. XML نقشه های سایت می تواند برای جستجوگرها مفید باشد، زیرا آنها به گوگل اجازه می دهند تا صفحات وب خود را به سرعت پیدا کنند، حتی اگر ارتباط داخلی شما کامل نیست. این پست توضیح می دهد که آنها چه هستند و چگونه آنها به شما در رتبه بندی بهتر کمک می کنند.
نقشه های XML چیست؟
شما می خواهید گوگل هر صفحه مهم وب سایت خود را خالی کند، اما گاهی اوقات صفحات بدون هیچ پیوند داخلی به آنها اشاره می کنند، و آنها را سخت می کند پیدا کنید. یک Sitemap XML یک صفحه مهم وب سایت را فهرست می کند که Google می تواند همه آنها را پیدا کند و آنها را خزیدن و کمک به ساختار وب سایت شما را درک کند.
Sitemap XML پست Yoast.com
شما در پایان هر خط متوجه خواهید شد. این به Google هنگامی که هر پست آخرین بار به روز شد و به SEO کمک می کند، زیرا شما می خواهید Google در خلال محتوای به روز شده خود را در اسرع وقت. هنگامی که یک تاریخ در نقشه سایت XML تغییر می کند، گوگل می داند محتوای جدید برای خزیدن و رتبه بندی وجود دارد.
اگر شما یک وب سایت بسیار بزرگ دارید، گاهی لازم است یک نقشه سایت index را تقسیم کنید. یک نقشه سایت XML فقط 50000 آدرس محدود است، بنابراین اگر وبسایت شما دارای بیش از 50000 پست باشد، برای مثال، شما باید دو عنصر جداگانه برای URL های پست داشته باشید، به طور موثر یک نقشه سایت index index اضافه کنید. افزونه Yoast SEO محدودیتی را حتی در URL های 1.000 تنظیم می کند تا بارگذاری سایت Sitemap خود را به سرعت انجام دهد
چه وب سایت ها نیاز به یک Sitemap XML دارند؟
اسناد گوگل نشان می دهد نقشه های سایت XML برای "وب سایت های بسیار بزرگ"، "وب سایت های با آرشیو های بزرگ"، "وب سایت های جدید با تعداد کمی از لینک های خارجی" و "وب سایت هایی که از محتوای رسانه های غنی استفاده می کنند" مفید هستند.
در اینجا در Yoast، در حالی که ما موافق هستیم که این نوع وبسایتها قطعا بیشتر از داشتن آن سود خواهند برد، ما فکر میکنیم نقشههای XML برای هر وب سایت سودمند است. هر وب سایت به گوگل نیاز دارد که بتواند به راحتی مهمترین صفحات را پیدا کند و بداند زمانی که آخرین آنها به روز شد، به همین دلیل این ویژگی در افزونه Yoast SEO اضافه شده است.
کدام صفحات باید در Sitemap XML شما باشند؟
چگونه تصمیم می گیرید کدام صفحات را در XML Sitemap خود اضافه کنید؟ همیشه با فکر کردن به ارتباط یک URL شروع می شود: زمانی که یک بازدید کننده بر روی یک URL مشخص می کند، آیا نتیجه خوبی است؟ آیا میخواهید بازدیدکنندگان در آن نشانی اینترنتی قرار بگیرند؟ اگر نه، احتمالا نباید در آن باشد. با این حال، اگر شما واقعا نمی خواهید که این URL در نتایج جستجو نمایش داده شود، شما باید یک برچسب "noindex، follow" اضافه کنید. خروج آن از نقشه سایت XML شما به این معنا نیست که گوگل URL را فهرست نمی کند. اگر گوگل می تواند آن را با لینک های زیر پیدا کند، گوگل می تواند URL را فهرست کند.
مثال 1: یک وبلاگ جدید
بگو، برای مثال، شما شروع یک وبلاگ جدید می کنید. شما می خواهید گوگل برای پیدا کردن پست های جدید به سرعت به اطمینان حاصل کنید که مخاطبان مورد نظر شما می تواند وبلاگ خود را در Google پیدا کنید، بنابراین یک ایده خوب برای ایجاد یک نقشه سایت XML از ابتدا است. شما ممکن است تعداد انگشت شماری از پست ها و دسته های اول برای آنها و همچنین برخی از برچسب ها را برای شروع ایجاد کنید. اما هنوز محتوای کافی برای پر کردن صفحات مرورگر برچسب وجود ندارد، و آنها را "محتوای نازک" می کند که برای بازدیدکنندگان ارزشمند نیست - با این حال. در این مورد، شما باید URL های تگ را خارج از نقشه سایت در حال حاضر ترک کنید. صفحات برچسب را به "noindex، follow" تنظیم کنید زیرا شما نمی خواهید مردم آنها را در نتایج جستجو پیدا کنند.
مثال 2: رسانه ها و تصاویر
Sitemap 'media' یا 'image' XML برای اکثر وب سایت ها نیز غیر ضروری است. این به این دلیل است که تصاویر شما احتمالا در صفحات و پست های شما استفاده می شوند، بنابراین قبلا در صفحه سایت "پست" یا "صفحه" شما موجود می باشد. بنابراین داشتن یک نقشه سایت "رسانه ای" یا "تصویر" جداگانه بی معنی است و ما توصیه می کنیم آن را ترک کنیم. تنها استثناء این است که تصاویر کسب و کار اصلی شما هستند. برای مثال، عکاسان احتمالا می خواهند یک نقشه سایت XML جداگانه را برای Google به نمایش بگذارند.
چگونه می توانم گوگل نقشه سایت شما را پیدا کنم
اگر می خواهید گوگل برای پیدا کردن نقشه سایت XML خود سریعتر، شما باید آن را به حساب کنسول Google Search خود اضافه کنید. در بخش «Sitemaps»، بلافاصله اگر نقشه سایت XML خود را قبلا اضافه کرده باشید، ببینید. اگر نه، می توانید نقشه سایت خود را در بالای صفحه اضافه کنید:
فهرست سایت نقشه سایت را به Search Console اضافه کنید
Sitemap XML Yoast.com به کنسول جستجوی گوگل اضافه شده است
همانطور که در تصویر می بینید، اضافه کردن نقشه سایت XML خود می تواند مفید باشد تا بررسی کنید که آیا تمام صفحات در نقشه سایت شماتوسط گوگل نشان داده شده است. اگر تفاوت های زیادی در تعداد ارسال شده و نمایه شده در یک نقشه سایت خاص وجود دارد، توصیه می کنیم به دنبال این باشید. ممکن است یک خطا در جلوگیری از فهرست شدن برخی صفحات وجود داشته باشد یا شاید شما به محتوای یا پیوندهای بیشتری نیاز دارید که اشاره به محتوایی که هنوز نمایه نشده است.
Yoast SEO و نقشه های XML
از آنجا که آنها برای جستجوگرها بسیار مهم هستند، ما توانایی ایجاد نقشه های XML خود را در افزونه Yoast SEO خودمان اضافه کردیم. آنها در نسخه های رایگان و حق بیمه افزونه در دسترس هستند.
Yoast SEO یک Sitemap XML برای وب سایت شما به صورت خودکار ایجاد می کند. روی «جستجوگرها» در نوار کناری وردپرس خود کلیک کنید و سپس برگه «ویژگیها» را انتخاب کنید:
XML نقشه سایت در SEO Yoast
در این صفحه، شما می توانید نقشه های XML مختلف برای وب سایت خود را فعال یا غیر فعال کنید. همچنین می توانید بر روی علامت سوال کلیک کنید تا اطلاعات را گسترش داده و امکانات بیشتری را مشاهده کنید مانند چک کردن نقشه سایت خود در مرورگر خود:
نقشه های XML
شما می توانید انواع محتوا را از XML Sitemap خود در تب "ظاهر جستجو" حذف کنید. اگر «جواب» را به عنوان پاسخ «نمایش X در نتایج جستجو انتخاب کنید» را انتخاب کنید، سپس این نوع محتوا در آن موجود نخواهد بود.
در مورد حذف انواع محتوا در اینجا بیشتر بخوانید.
نقشه سایت XML خود را بررسی کنید
حالا شما کل پست را خواندید، می دانید چقدر اهمیت دارد که یک Sitemap XML داشته باشید، زیرا داشتن آن واقعا می تواند به جستجوگر سایت شما کمک کند. گوگل می تواند به راحتی به مهمترین صفحات و پست های شما دسترسی پیدا کند، اگر URL های مناسب را به آن اضافه کنید. گوگل همچنین قادر خواهد بود به راحتی محتوای به روز شده را پیدا کند، بنابراین آنها می دانند که یک URL باید دوباره خزنده شود. در نهایت، اضافه کردن نقشه سایت XML خود به Google Search Console به Google کمک می کند نقشه سایت خود را سریع پیدا کند و به شما اجازه می دهد تا خطاهای Sitemap را بررسی کنید.
- ۹۸/۰۲/۰۸